Количка
Няма добавени продукти във вашата количка
- Ново
Продуктът е наличен
Сертифициран от USDA - органичен, суров, веган Без глутен Без ГМО Поддържа енергията и производителността Бетаините помагат да се придаде земен вкус на рецептите Рециклируем контейнер за многократна употребаКакво е корен от цвекло?Коренът от цвекло (Beta vulgaris) е бил култивиран в историята заради своите кулинарни и лечебни свойства. Цвеклото става по-широко консумирано, когато готвачите във Франция през 19 век откриват неговия кулинарен потенциал. Беталаините са фитонутриентите, които придават на корена живия червен пигмент, който може да се използва и като естествено багрило.Защо да използвате прах от корени от органик цвекло?Цвеклото доставя бетаини, които подпомагат енергията и производителността и могат да добавят земен вкус към храната и напитките на вкус.Супер устойчивоУлесняваме пренасочването на вашия контейнер BareOrganics. Всеки буркан е 100% рециклируем, без BPA и за многократна употреба с етикет за разлепване и е подходящ както за микровълнова печка, така и за съдомиялна машина на най-горния рафт! За вашата безопасност е важно да запомните да премахнете етикета и останалото защитно фолио, преди да поставите контейнера си в микровълновата.Насладете се с тази рецепта:Палачинки от цвеклоСъставки:1 с.л. BareOrganics Цвекло на прах1 чаша универсално брашно, пресято 1 чаша мляко1 яйце 1 супена лъжица. растително масло 2 ч.ч. смляна канела 1/4 чаша бяла захарПо избор: 1 ч.ч. бял оцет Начин на приготвяне:1. В блендер или кухненски робот миксирайте цвекло на прах, брашно, мляко, яйце, растително масло и оцет до гладкост. Изсипете тестото в купа и оставете настрана за 30 минути. Смесете канелата със захарта и разбъркайте добре. 2. Загрейте намаслен тиган с незалепващо покритие на среден огън. Изсипете достатъчно тесто, за да покриете половината от тигана. Наклонете и завъртете тигана, докато тестото покрие цялата площ. Гответе, докато тестото се превърне от мокро във влажно и краищата започнат да се извиват от страните на тигана. Обърнете палачинката и продължете да готвите до леко златисто от другата страна. Поставете палачинката в чиния и я покрийте с кухненска кърпа, за да поддържате влажна. Повторете с останалото тесто, като леко намажете тигана, колкото е необходимо, за да не залепнат палачинките. Начин на употреба: Смесете 1 лъжичка, за да добавите вкус, цвят и хранителна стойност към всяка рецепта.
No reviews
Коментари (0)
В момента няма отзиви от клиенти.